Színvonalas hangversenyre várjuk közönségünket 2024. október 10-én, csütörtökön 19.00 órakor a szabadkai zsinagógába. A Szekeres László Alapítvány szervezésében megrendezésre kerülő koncerten a több évtizedes múltra visszatekintő Szolnoki Szimfonikus Zenekar lesz a vendégünk, akik ezúttal a híres schönbrunni kastélykoncertek hangulatát varázsolják Szabadkára az opera és az operett műfaj legkiemelkedőbb képviselőinek népszerű szerzeményeivel.

A másfél órás gálakoncert keretében Wolfgang Amadeus Mozart, ifj. Johann Strauss dallamai közül hallgatnak válogatást, de Johann Schrammel és a bécsi operett hagyományait folytató Lehár Ferenc műve is felcsendülnek az est folyamán.
A Szolnoki Szimfonikusokat a számos szakmai kitüntetésben részesült Kanai Toshifumi karmester vezényli. Zenei közreműködőként Lőrincz Judit Príma-díjas operaénekes és Balázs Péter klarinétművész is fellépnek.

Tartsanak velünk október 10-én egy feledhetetlen zenei élmény erejéig!

Helyjegyeket a 024/672-110-es telefonszámon foglalhatnak hétköznaponként 9–16h között, továbbá a szla.pr@szla.org.rs e-mail címen és az SZLA Facebook-oldalán üzenetben.

Előzőleg lefoglalt jegyeiket 2024. október 1-9. (kedd-szerda) között, hétköznapokon 9-16h között vehetik át a Szekeres László Alapítvány épületében.